Komentosarjan jättäminen pois tarkistuksesta Antimalware Scan Interface -käyttöliittymässä

Komentosarjan sulkeminen pois tarkistuksesta Antimalware Scan Interface -käyttöliittymän avulla:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse SuojausasetuksetAMSI-suojaus.
  4. Valitse Komentosarjojen tarkistaja -osiosta Tarkista komentosarjat käyttämällä Antimalware Scan Interface (AMSI) -käyttöliittymää -valintaruutu.
  5. Napsauta Hallitse poissulkemista -linkkiä, niin Poissulkemiset-ikkuna tulee näkyviin.
  6. Napsauta Poissulkemiset-ikkunassa Lisää-painiketta.

Lisää uusi poissulkeminen -ikkuna tulee näkyviin.

7. Määritä komentosarjan kansio Tiedosto tai kansio -kenttään.
  8. Määritä komentosarjan nimi Objekti-kenttään.

Nimipeitteen avulla voit myös lisätä useita samantyyppisiä tiedostoja.

9. Valitse Suojauskomponentit-osassa Tiedostojen virustorjunta -komponentin valintaruutu.
  10. Valitse Aktiivinen-tila.

Määritettyä objektia ei tarkisteta Antimalware Scan Interface -käyttöliittymää käyttäen.